IKLAN KLASIK
Ruang Iklan Percuma Anda..
.

SAHABAT IKLAN KLASIK:

.

Peluang Francais Yg Sangat Hebat Dgn Modal Hanya Rm10k...

Nama: bella
Email: jutawan_bella@yahoo.com
Website:
Tajuk: Peluang Francais Yg Sangat Hebat Dgn Modal Hanya Rm10k...
Iklan: Askm....peluang ini adalah yg julung2 kali diadakan d Malaysia....Modal hanya RM10K, Semua produk dlm kedai di sponsor oleh company kesemuanya, sewa bulanan kedai, bil air api dan sebagainya pon dibayar oleh syarikat tiap2 bulan...pendek kata semuanya ditanggung oleh company....Syarikat @ produk yg terlaris di Malaysia ( sykt yg sangat kukuh & bermula sejak 1979 lg) bermula dr barangan produk kecantikan hinggalah ke barangan keperluan isi rumah....tiap2 bulan anda hanya collect untung saje...semuanya ditanggung beressss....tugas anda hanya perlu mencari lokasi kedai yg sesuai & menjadi bos ajeee.....

memang menarik bukan???? kepada sesiapa yg berminat & nak keterangan lanjut bolehlah hubungi saya d 017-3835636. Cepat!!!! peluang ini hanya datang sekali saje dlm hidup anda. Tawaran ini adalah terhad kepada beberapa orang sahaje.
Ip Pengirim: 203.82.80.125

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

SPONSOR

BERITA BULAN (RSS)

Mari Bertukar Link/ Banner

"Copy&Paste" kod di bawah dan letakkan di website/blog anda. Anda akan dijadikan "BANNER SAHABAT" @ "LINK SAHABAT" di blog ini. Jangan lupa maklumkan di ShoutBox/ChatBox ya..

Iklan Percuma

Link Anda..


MAKLUMAT TRAFIK

free counters

Anda Pelawat Ke..

Pelawat Online

Pelawat Hari Ini

IKLAN TEKS BARIS