IKLAN KLASIK
Ruang Iklan Percuma Anda..
.

SAHABAT IKLAN KLASIK:

.

OFFER PRICE!!! SABUN DOBI PENCUCI PAKAIAN (cecair)..

Thursday, October 31, 2013
Nama: suhaila alwi
Email: sueon9shop@live.com
Website: http://sueon9shop.blogspot.com
Tajuk: OFFER PRICE!!! SABUN DOBI PENCUCI PAKAIAN (cecair)..
Iklan: AWAS! berhati2lah agar tidak tertipu/terbeli sabun yg xberkualiti, cair hanya disebabkn price yg murah!

MENGAPA ANDA PERLU MEMBELINYA?
1 keperluan harian (tiap2 ari mesti kena cuci pakaian kan?)..
MURAH tapi berkualiti!
JIMAT coz kuantiti lebih BESAR/BANYAK!
HARGA berpatutan & berbaloi membelinya!
ASLI! PEKAT! WANGI! Kain wangi, lembut, mudah diseterika..

Terdapat 6 warna/bauan :-
Biru - Fresh/PRES LAN
Pink - Rose/floral/COTOMA + softlan
Ungu - Lavender
Hijau - Apple/FABPLACE
Putih - ACTIVE WORK
Kuning - LEMON

Keluaran bumiputera.. setanding jenama Dynamo..

Tel/sms/whatsapp/wechat/line/kakao/viber 017-2919566 (id:sueon9shop)..

OFFER PRICE! 1 botol 10 liter = RM30 shj..
RETAIL PRICE: RM35..

COD area Kg Jawa, Klang..
* Lain2 tmpt sekitar Shah Alam, Puchong, Subang, Port Klang, discuss first coz min order 2 btl RM60, FREE caj delivery.. * if 1 btl RM35.. * set time & place..

SELF COLLECT at 7 ELEVEN, Jln Raja Nong, Kg Jawa, Klang, Sel.. order first.. 1 btl RM30..
* free time kul 5.40pm ke atas (ISNIN~JUMAAT) & kul 1.10pm ke atas (SABTU).. AHAD (7am ke atas)..
Ip Pengirim: 103.1.69.185
Read On 0 comments

pinjaman kewangan segera (blacklist layak mohon)

Thursday, October 31, 2013
Nama: dewi
Email: Psagroups2_loan@yahoo.com
Website: pinjamankl.net
Tajuk: pinjaman kewangan segera (blacklist layak mohon)
Iklan: SALAM SATU MALAYSIA
kita adalah sebuah syarikat pinjaman berlesen yg menawarkan pinjaman peribadi,kepada kakitgn kerajaan & swasta

APA YG PERLU ANDA KETAHUI MENGENAI PINJAMAN INI:
**x perlu cagaran
**x perlu penjamin
**X perlu tunggu 2/3 hari
**lulus dlm bbrapa jam sahaja ,
**pastIkan dokument anda lengkap..
**maklumat anda akan dirahsiakan
**x perlu berhutang lame2, bertahun tahun

SAPA YG LAYAK UTK MEMOHON PINJAMAN INI?
~>PEKERJA2 YG BERGAJI TETAP-melalui bank..contoh:

**kakitgn kerajaan & swasta
**pkerja supermarket/cashier/promoter2
**pkerja kilang
**raPid kl
**pekerja hotel
**pmbntu farmasi
**pmbantu klinik dll
**pencen tentera/awam ( JPA & JHEV)

DOKUMENT YG DIPERLUKAN (SILA BACA)
**3 Bln slip gaji terkini
**3 bln pnyata bank terkini
**epf statement tahun ini
**surat pngesahan jawatan/surat kontrak
**bil api/air/astro terkini
**SENARAI DIATAS PASTIKAN SEMUA ORI.

UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT:
sila hubungi:
CIK DEWI
opis no :03 4270 3662
hp no :017 652 1104

alamat : C-7-M dataran palma ampang,ampang point
masa :10am-530pm
hari :ISNIN-jumaat
Ip Pengirim: 14.192.211.223
Read On 0 comments

pinjaman kewangan segera ( BLACKLIST PON BOLEH MOHON )

Thursday, October 31, 2013
Nama: dewi
Email: Psagroups2_loan@yahoo.com
Website: pinjamankl.net
Tajuk: pinjaman kewangan segera ( BLACKLIST PON BOLEH MOHON )
Iklan: SALAM SATU MALAYSIA
kita adalah sebuah syarikat pinjaman berlesen yg menawarkan pinjaman peribadi,kepada kakitgn kerajaan & swasta

APA YG PERLU ANDA KETAHUI MENGENAI PINJAMAN INI:
**x perlu cagaran
**x perlu penjamin
**X perlu tunggu 2/3 hari
**lulus dlm bbrapa jam sahaja ,
**pastIkan dokument anda lengkap..
**maklumat anda akan dirahsiakan
**x perlu berhutang lame2, bertahun tahun

SAPA YG LAYAK UTK MEMOHON PINJAMAN INI?
~>PEKERJA2 YG BERGAJI TETAP-melalui bank..contoh:

**kakitgn kerajaan & swasta
**pkerja supermarket/cashier/promoter2
**pkerja kilang
**raPid kl
**pekerja hotel
**pmbntu farmasi
**pmbantu klinik dll
**pencen tentera/awam ( JPA & JHEV)

DOKUMENT YG DIPERLUKAN (SILA BACA)
**3 Bln slip gaji terkini
**3 bln pnyata bank terkini
**epf statement tahun ini
**surat pngesahan jawatan/surat kontrak
**bil api/air/astro terkini
**SENARAI DIATAS PASTIKAN SEMUA ORI.

UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT:
sila hubungi:
CIK DEWI
opis no :03 4270 3662
hp no :017 652 1104

alamat : C-7-M dataran palma ampang,ampang point
masa :10am-530pm
hari :ISNIN-jumaat
Ip Pengirim: 14.192.211.223
Read On 0 comments

KELULUSAN PINJAMAN SEHINGGA 20K IKUT KELAYAKAN!! PROSES 1 JAM!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079

Thursday, October 31, 2013
Nama: ZIELA/ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: KELULUSAN PINJAMAN SEHINGGA 20K IKUT KELAYAKAN!! PROSES 1 JAM!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
ANA/ZIELA:- 016-2595079(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.139.211.229
Read On 0 comments

BLACKLIST??CTOSS??CCRISS??ANDA MASIH LAYAK UNTUK APPLY!!! CALL/WASSSUP/VIBER ZIELA 016-2595079

Thursday, October 31, 2013
Nama: ZIELA/ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: BLACKLIST??CTOSS??CCRISS??ANDA MASIH LAYAK UNTUK APPLY!!! CALL/WASSSUP/VIBER ZIELA 016-2595079
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
ANA/ZIELA:- 016-2595079(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.139.211.229
Read On 0 comments

100% PINJAMAN UNTUK BUMIPUTRA!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079

Thursday, October 31, 2013
Nama: ZIELA/ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: 100% PINJAMAN UNTUK BUMIPUTRA!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
ANA/ZIELA:- 016-2595079(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.139.211.229
Read On 0 comments

KELULUSAN PINJAMAN SEHINGGA 20K IKUT KELAYAKAN!! PROSES 1 JAM!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079

Thursday, October 31, 2013
Nama: ZIELA/ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: KELULUSAN PINJAMAN SEHINGGA 20K IKUT KELAYAKAN!! PROSES 1 JAM!! CALL/WASSUP/VIBER ZIELA 016-2595079
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
ANA/ZIELA:- 016-2595079(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.139.211.229
Read On 0 comments

$$ DEEPAVALI PROMOSI , PINJAM 1K BYR 1K $$

Thursday, October 31, 2013
Nama: LIZA
Email: rakanniagaservices@gmail.com
Website: pinjamanwangkl.webs.com
Tajuk: $$ DEEPAVALI PROMOSI , PINJAM 1K BYR 1K $$
Iklan: ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KESEMPITAN WANG??
PERLUKAN WANG DALAM MASA SINGKAT,CEPAT DAN MUDAH??

Kami adalah syarikat pemberi pinjaman yang tertakluk dibawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951.
Kami menawarkan pakej pakej pinjaman tunai yang menarik kepada semua kakitangan kerajaan, swasta, pekerja kilang dan juga pencen. BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!!

Keistimewaan kami :
-Dokumen yang RINGKAS
-Bayaran balik ansuran yang MUDAH
-TIADA BAYARAN untuk permohonan
-Wang tunai SEGERA untuk loan yang lulus
-Kelulusan dalam masa 45 MINIT

$$ PROMOSI HANGAT $$
-Pinjam 1000 dapat 1000!!
-Settlement TANPA interest!!

Dokumen diperlukan:
-Slip gaji 3 bulan terkini
-Bank Statement 3 bulan terkini
-Bil Api & Air 2 bulan terkini

KAMI MENJANJIKAN PERKHIDMATAN YANG MEMUASKAN KEPADA PELANGGAN KAMI!!
HUBUNGILAH KAMI DI :
Tel : 03-22836058
Fax : 03-22836059
SMS : 017-8855539
E-mail : rakanniagaservices@gmail.com
Alamat : No.21A Jalan Bangsar, Bangsar, 59200 Kuala Lumpur (Dekat Station Shell)
Waktu operasi :
Isnin – Jumaat- 09.00AM-05.00PM
Sabtu - 09.00AM-01.00PM
Ahad & Cuti Umum – Tutup
Ip Pengirim: 219.92.243.97
Read On 0 comments

Kenapa Anda Perlu Join Bisnes Tunetalk-ToneExcel

Thursday, October 31, 2013
Nama: Rayner Kukundu
Email: raynerpetrus@yahoo.com
Website: www.bisnesprepaid.com/ray83
Tajuk: Kenapa Anda Perlu Join Bisnes Tunetalk-ToneExcel
Iklan: Salam Sejahtera,

Jika anda masih memikirkan perlu ke anda buat bisnes ni, berikut adalah
beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan.

1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada affiliate atau tidak, orang
mesti pakai. Pengguna prepaid pula sangat ramai, hampir 25 juta rakyat
malaysia menggunakan prepaid. Maknanya pasaran sangat luas.

2. Kedua: Nak join sangat murah, ramai orang mampu, maintain juga tidak
membebankan, ramai pengguna prepaid top-up setiap bulan berkali ganda
dari jumlah maintain yang diperlukan, maka ramai yang tak akan merasa
beban untuk maintain setiap bulan.

3. Ketiga: Downline kita kalau nak topup tak perlu jumpa kita, mereka
boleh dapatkan top-up di kedai topup, 7eleven, stesen minyak, Maybank2u
Cimb Clicks atau mesin atm. Wow !! Ini alasan paling besar, kerana kalau
kita tengah tidur mereka topup, maknanya kita tidur pun dapat duit.

4. Keempat: Selama ini, saya pakai phone, isteri pakai phone, anak pakai
phone, adik beradik pakai phone, kalau mereka topup atau bayar bil, tauke
maxis, tauke digi, tauke telco yang lain akan bertambah kaya, kita tak
dapat apa-apa pun.

Baik saya buat tunetalk-toneexcel, sekurang-kurangnya bertambah juga
pendapatan kita, walau sedikit. Tapi kalau ramai, maka akan jadi
pendapatan lumayan pula.

5. Kelima: Disebabkan orang akan pakai phone setiap masa, maka pasti
mereka akan sering topup, maka ini peluang untuk kita dapat pencen.
Kalau sorang kita sponsor, dan dia pakai simkad tersebut selama 10 tahun,
maknanya saya dapat pencen selama 10 tahun. Siapa tak mahu.
Bukan mereka menyusahkan kita pun kalau nak topup.

6. Keenam: Risiko amat kecil, modal sangat rendah kalau tak menjadi
(mudah-mudahan menjadi) maka kita tidak akan rugi banyak, kecuali
tenaga dan masa yang telah dihabiskan. Kalau menjadi maka bertambahlah
pencen kita.

Saya cadangkan kepada anda, jangan lepaskan peluang keemasan ini,
perniagaan ini jarang sekali lalu di hadapan kita, kalau kita terlepas,
kita kena tunggu lagi beberapa tahun untuk menjumpai perniagaan
seperti ini.

Mulakan sekarang, dan buat dengan konsisten sehingga dua tahun,
mudah-mudahan berhasil.


www.bisnesprepaid.com/ray83

Salam Usahawan

--
RAYNER BIN KUKUNDU
www.bisnesprepaid.com/ray83
Ip Pengirim: 175.141.162.83
Read On 0 comments

Pinjaman Mudah Dan Ringkas..IKIN 016-2042242

Thursday, October 31, 2013
Nama: IKIN
Email: ikin8845@ymail.com
Website: www.pinjamanwang.net
Tajuk: Pinjaman Mudah Dan Ringkas..IKIN 016-2042242
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.
Syarikat kami menawarkan pelbagai perkhidmatan yang mudah dan memuaskan untuk anda seperti :-
(1) Pinjaman Peribadi
(2) Pinjaman perniagaan
** SENDIRIAN BERHAD **
** ENTERPRISE **
(3) Pinjaman perumahan
(KECUALI FLAT,DBKL@LOAN GOVERMENT)
(4) Surat Pajak Gadai
** LAYAK JIKA ADA SURAT PAJAKAN @ CAGARAN **
(5) ''Selesaikan pinjaman di syarikat pinjaman yang lain''
(6) Pinjaman bagi Senarai Hitam

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**
Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)
Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso
Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
Ms.ikin h/p 016-2042 242(PERUNDING ANDA)
Ip Pengirim: 219.92.68.155
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Iklan: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK
Kami adalah syarikat kewangan berlesen menyedia kan perkhidmatan pemberi pinjaman kewangan segera.Kelayakan untuk bumiputera,bekerja pekerjaan dan swasta di alukan.Proses yang cepat 30 minit tidak memerlukan penjamin.
Kami juga boleh menyelesai kan masalah hutang lama anda di syarikat lain. (OVERLAP)
Pinjaman lulus dan tunai segera.Pinjaman dari RM1000 HINGGA RM20,000
Pencen/socso juga di alu-alukan.
SYARAT :
>Kad pengenalan yang sah
>3 bulan penyata gaji terkini
>3 bulan penyata bank terkini
> Pengesahan jawatan
>bil air @ api >> kwsp sekiranya ada>>
>Hanya untuk kawasan kuala lumpur dan Selangor
BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN :
ANITA : 012-9332499
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU UNTUK TEMUJANJI
TEL PEJABAT : 03-56339982/83 ANITA/NITA
EMAIL : hqst0001@gmail.com
WEBSITE : WWW.pinjamanpadat2u.com / www.epinjam
KEDATANGAN ANDA AMAT DI ALU-ALUKAN ……..
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES

Thursday, October 31, 2013
Nama: ANITA
Email: kavitha_cute17@yahoo.com
Website:
Tajuk: VACANCY FOR MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
Iklan: MARKETING EXECUTIVE / TELESALES
REQUIREMENTS : - Candidates must be able to converse in MALAY. – Experienced are welcomed to apply.
Age, 18 and above.
Interested candidates, kindly apply ONLINE or email your resume, attached with your recent photo at hqst0001@gmail.com to be contact Anita / Lisa 03-56339983/82
Job Info:
• Salary: 1000 + commission ( Can go up to 1500-2000 )
• Job Type: Marketing executive / telesales
• Experience Level: Any preferable with experience
• Category: Sales
• Application Deadline: End of October 2013.

ADMIN FOR LADIES ONLY

ADMIN / RECEPTIONIST
KINDLY INVITE
Ip Pengirim: 203.106.200.147
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

pinjaman peribadi kl/selangor/swata/bumiputera/kerajaan/pesara/blacklist layak mohon

Thursday, October 31, 2013
Nama: azhar
Email: Licteam2@yahoo.com
Website: www.pinjamanwang.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl/selangor/swata/bumiputera/kerajaan/pesara/blacklist layak mohon
Iklan: Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI:Azhar 017-8813306
03-20726766
lot 5,08,5th floor
wisma cosway
No88,jalan raja chulan
50200 kuala lumpur
Ip Pengirim: 175.139.238.232
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

PENING DENGAN KEWANGAN ANDA…KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!

Thursday, October 31, 2013
Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PENING DENGAN KEWANGAN ANDA…KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 124.13.206.37
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Thursday, October 31, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (mimi) h/F NO ; 016-9750656 mimi
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
-tmkl0006@gmail.com
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

PROMOSI RAYA HAJI!!

Thursday, October 31, 2013
Nama: PINJAMAN WANG PJ
Email: newhouse0407@gmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: PROMOSI RAYA HAJI!!
Iklan: PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI KAMI DI :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 115.135.207.116
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: pinjaman kl & selangor bumiputera kerajaan /swasta layak memohon dengan kadar faedah yang terendah tanpa penjamin & cagaran tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi

Wednesday, October 30, 2013
Nama: mimi
Email: tmkl0006@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: skim pinjaman peribadi kl & selangor khas untuk bumiputera lulus & tunai segera call 016-9750656 mimi
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016-9750656 office ; 03-21669982/83 MIMI
EMAIL: (tmkl0006@gmail.com)

WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Ip Pengirim: 175.136.205.244
Read On 0 comments

Search This Blog

SPONSOR

BERITA BULAN (RSS)

Mari Bertukar Link/ Banner

"Copy&Paste" kod di bawah dan letakkan di website/blog anda. Anda akan dijadikan "BANNER SAHABAT" @ "LINK SAHABAT" di blog ini. Jangan lupa maklumkan di ShoutBox/ChatBox ya..

Iklan Percuma

Link Anda..


MAKLUMAT TRAFIK

free counters

Anda Pelawat Ke..

Pelawat Online

Pelawat Hari Ini

IKLAN TEKS BARIS